Tuesday, March 13, 2018

Valentine Dinner dalam kapal


Alhamdulillah..
Kejutan Valentine Dinner dalam kapal... Tak tahu pun include dalamdapakej pakej (ingat buffet dinner biasa) ni masa booking hotel.. Masa nak check in tu baru receptionist highlight kan...ingat kat dinner kat cafe biasa, rupanya dalam kapal lah...tapi kapal tak gerak2..haha

Memang rezeki membawa che dan ayah holiday kalini...

Alang² tu kita sambut anniversary che dan ayah sekalilah sebab dapat flowers dan candle light dinner kan..


Masa mula2 masuk kapal, dah ada orang tunggu kat pintu bagi bunga ni..


So kita bagi bunga tu kat Che bagi meraikan anniversarry ibu dan bapa mertua saya..walaupun mereka ingat2 lupa tarikh sebenar bila..haha..


Appertizer..


Mushroom soup & garlic bread..


Main course, chicken chop..


Sesi bergambar dulu..
Cantikkan dekorasi dalam ni..
Nak turun tangga pun siap ada karpet merah..


Tak ramai pun yang dinner malam tu..tak silap dalam 10 keluarga je kot..memang privacy lah kami...


Daim kena kepung, tak leh duduk diam..haha


Last menu sampai, aiskrim & kek..


Sebelum balik bergambar dulu kat tangga ni..cantik dekorasinya..


Ni kat tangga luar kapal..amik kesempatan posing2..


Motif nak ambil gambar lampu2 yang bentuk kapal tu je..


Pastu kami jalan2 ke Bangunan merah Melaka...fuhh boleh tahan ramai orang pada malam tahun baru cina..


Ok..selfie satu kali! Done!

Bersambung lagi..
Post a Comment