Friday, March 9, 2018

Strawberry coklat khas untuk Harijadi Suami


Hasil air tangan isteri tercinta..
Dibantu oleh seorang staff tukang celup..
Yang mendeconya dan arrangement susun atur haruslan saya..hihi


Jujurnya memang kami dan team CocoDamia agak sibuk..
Tak buat apa2 untuk meraikan harijadi suami rasa macam ralat pula..
So saya pilih idea simple, sihat dan sedap untuk makan2 sempena harijadi suami kalini..


Barang2 yang memang semua dah ada dikilang, tinggal beli buah strawberry fresh je..
Alhamdulillah...suami suka, anak2 suka, staffs pun suka..
Buah strawberry kot....ada ke yang tak suka...haha


Yang ni throwback hasil air tangan saya tahun lepas untuk suami..
Chocoballs cake..
Boleh tengok entry ni...


p/s: So, next year nak buat apa pula?


:::Setiap penulisan sekadar ingin berkongsi saat-saat kemanisan, ilmu, info atau pengajaran yang diperoleh dalam menjalani kehidupan sementara menuju ke Alam yang kekal. Mohon maaf andai kata setiap bait-bait penulisan mencetuskan perasaan iri hati, riak atau ketidaksempurnaan. Sesungguhnya saya juga tidak lari dari sebarang kesilapan sebagai Khalifah Allah di muka bumi ini. Maafkan saya sekali lagi:::
Post a Comment