Sunday, March 25, 2018

Musim durian kembali



Dah musim dia.. Takkan tengok saja.. Tapi kalini makan berpada2 😁... Makan sorang sebiji je hadnya... πŸ˜‚


Woww.. Durian Udang Merah.. 
1 biji RM30.. 
Kami dapat harga 4 biji RM100.. 
Bolehlah... Puas hati isi tebal dan banyak ulas.. 


Excited musim durian kembali lagi.. 


Orang yang nak sangat2 makan durian ya.. Setelah beberapa hari lepas touch down je dari Hong Kong, kiri kanan nampak orang jual durian, tapi nafsu ditahan2 untuk dimakan sebab ayah damia kan sakit dada sampai masuk hospital.. .. Tu yang takut.. 


Teruja ya adik dapat makan durian.. 


Kakak pun boleh tahan.. 
Walhal sebiji sorang je ni.. 
Tapi isi banyak ulas.. 


Puas hati semua dapat makan termasuk Daim tu hah.. 


Kami makan kat Taman Sutera Utama.. 
Dekat2 traffic light nak ke Nusa Bestari.. 
Sebenarnya nak makan buffet durian.. Tapi durian kampung tak sampai2 lagi.. 


Berpada2 ya bang makan.. 
Sorang sebiji je tau.. Haha.. 


Lately nampaknya ramai yang jual durian ikut harga biji.. Tak macam bulan 12 aritu timbang kilo.. Apa2 pun ramai yang kata musim kalini menjadi.. Sebab tu banyak negeri dah mula jual durian sana sini.. 
Post a Comment