Friday, March 9, 2018

Happy Birthday Boss a.k.a suamiku



Selamat Ulangtahun Kelahiran Boss..
Happy Birthday Husband..

Semoga panjang umur, diperluaskan lagi lubuk rezeki, diberi kesihatan yang optimum, mencapai kejayaan dalam business2 serta dilimpahi kasih sayang dari semua.

Ikhlas daripada isteri & anak2, team CocoDamia & team Pusat Bahasa Pelangi..

Oh ya, seorang lagi anak Ayyunie tak ada dalam video dan gambar sebab sekolah...ada exam lagi..hihi


Kami tak ramai tapi kami ada..


Staffs CocoDamia complete semua ada, staffs Pusat Bahasa Pelangi separuh tak ada sebab masing2 masih disekolah dan ada yang ada hal...no worries, nanti kita repeat makan2 sempena celebration lain pula ya..
Alololo...Daim so behave..


Hasil air tangan dari isteri tercinta gitu..
Hihi...Nanti kita buat next entry yang ni ya..


Cantik sangat pabila lilin dihidupkan...


Sementara tunggu yang lain sampai..


Boss tak nak nyanyi2 ni, cukup sekadar bacaan doa dan aamin daripada semua...paling deep tak mau sakit2 dah, sihat sepanjang hayat...aaamin..


Bersungguh boss tiup lilin...almaklumlah...banyak pula lilinya...haha


Alhamdulillah...
Give thanks to Allah..


Sesi potong kek gitu...tak sabar Daim nak makan kek weeiii..


Terima kasih staffs yang sponsor kek sedap dan kurang manis ni...hihi
Siap request yang kurang manis tu untuk bos..
Mentang2 lah bos masuk hospital baru2 ni...haha


Kenalah ada sesi suap menyuap kan..
Nanti orang cakap bini tak sayang pula...haha


Alamak, Daim pun sibuk nak suap juga...
Harusssslah kan...anak ayah!


Cikgu Aznida yang lambat sampai sebab ada tugasan di sekolah dulu..better late than never gitu kan..


Terima kasih semua yang sama2 memeriahkan birthday our big boss..
Treat ni isteri belanja ya bang..resit tak claim company tau...haha...

:::Setiap penulisan sekadar ingin berkongsi saat-saat kemanisan, ilmu, info atau pengajaran yang diperoleh dalam menjalani kehidupan sementara menuju ke Alam yang kekal. Mohon maaf andai kata setiap bait-bait penulisan mencetuskan perasaan iri hati, riak atau ketidaksempurnaan. Sesungguhnya saya juga tidak lari dari sebarang kesilapan sebagai Khalifah Allah di muka bumi ini. Maafkan saya sekali lagi:::
Post a Comment