Friday, September 8, 2017

Riang Ria di Pantai PCB Kota Bharu

Rabu
30 Ogos 2017

Bawa kanak-kanak ribena (anak2 sendiri dan anak2 saudara) minum petang dan beriadah di Pantai PCB..
Dekat je dengan rumah parent ayah damia..
10 minit dah sampai..
Tapi kalau jammed...hurmm boleh cecah 20 minit juga..


Menu wajib makan kalau ke pantai PCB ni..
Air nyor, air nyor float, ais krim nyor, kepok goreng dan aneka colek..


The happy kids..
Tapi bila time bergambar serius lah pula masing2..


Panas2 memang ngam pekena air nyor..


Dah makan dan minum..
Masa untuk bermain pula..


Bapa saudara dengan anak2 saudara dengan anak2 sendiri..
Gini lah rupanya ya kalau ada anak 6 orang... hihi..


Main Giant balloons


Daim pun nak main juga eh?


Ralit Daim tengok ramai orang..


Hati2..batu besar kat sini tajam2..


Eh saya pun nak cuba juga lah main giant balloons..



Bagi chance lah mak budak pun nak main sama...


Cantik sangat langit masa ni..
Punyalah ramai orang..
Sampai kuda2 pun dah kepenatan rasanya dok angkut orang ke hulu hilir..


Mana balloons nya Daim?


First time bagi Daim main pasir ni.. Alhamdulillah...dia tak takut pun...Yeayy..pasni boleh main pasir puas-puas ya Daim..

Masing2 lepaskan gian nak main air...Ok kita bagi chance lah..


















Post a Comment