Friday, September 15, 2017

Came back from Boracay Island, Philipines

Assalamualaikum..
Hello hello..
I'm come back!

Beberapa hari tuan punya blog pergi bercuti, makanya blog pun tiada isi..

Bercuti di mana tu? Kami Bercuti di Boracay Island, Philipines..

Sumpah best giler di Boracay.. Bukan setakat beach, aktiviti dan keindahan Boracay sahaja yang best, tapi romantic dinner sempena #khaiayu13thanniversary disaksi matahari terbenam di tempat paling romantik di Boracay pun tersangatlah indah momentnya..


Teaser sekeping gambar dulu ya..


Alamak, terbagi sekeping gambar lagi.. Haha..

Apa2 pun tak sabar ni nak berkongsi cerita dan keseronokan kami sepanjang bercuti di Boracay Island dengan kamu semua.. Moga2 ia dapat dijadikan rujukan atau panduan utk sesiapa yang hendak bercuti di Boracay..

Ok nanti sambung lagi..





Post a Comment