Tuesday, July 25, 2017

Gigih masak mee kari untuk 100 orang

Jumaat
21 Julai 2017 
27 Syawal


Harini dapat Job Katering untuk jamuan raya..
Suami yang bagi job...;-)
Jadi awal2 pagi lagi dah ke Syurga Dapur..
Dengan Daim2 sekali angkut bawa gi sini..
Kakak2nya masih diulit mimpi..


Taraaaa...ni lah hasilnya..
Ni hasil untuk makan sendiri ya..
Sebab tu well prepared..

Syawal ni dah 3 kali masak mee kari..
Dari 4 orang makan hingga 100 orang makan.
Mewah lauk dalam mee ari tu..
Ada ayam, kerang, udang, fishcake, fishball dan lain2..


Ni lah rupanya mee kari untuk 70-100 orang tu..
Licin selicinnya... alhamdulillah..
Suruh ayah damia tempah katering tak nak..
Nak juga suruh isteri dia masak..
Boleh minta double payment kan...haha


Alhamdulillah...
Suka tengok semuanya makan sungguh2..
Sampai tinggal periuk kosong sahaja..
Yang tinggal mee nya sahaja..
Insyallah next time kita masak lagi ok!

#syukurselalu


Post a Comment