Friday, February 3, 2017

Dah datang JB, jangan lupa beli Chocolate dan Chocotart Ole Ole CocoDamia

Assalamualaikum..
Lama tak bersiaran di blog ni..
Start cuti Tahun Baru Cina haritu, back to back holiday.. 
Really awesome holiday..
Nanti saya share pengalaman holiday kat blog ya..
Doa2 diberi kesempatan untuk menulis di blog kesayangan ni..


Sekarang ni team CocoDamia busy menyiapkan tempahan-tempahan istimewa untuk hujung minggu ni.

Siap ada yang request nak bawa pergi Osaka lagi ... Hooyay!


Yang datang jalan-jalan JB, jangan lupa bawa balik #chocolate atau #chocotart #oleolecocodamia #darijbuntuksemua ni ya. 

Nak tempah untuk hari2 istimewa untuk org tersayang pun boleh. Seperti hari jadi, pertunangan, doorgifts kahwin, akikah, Hari Ibu, dan macam2 lagi hari teristimewa untuk yang tersayang.


Ni tempahan2 dari pekerja untuk taukey taukey mereka. 


Kami boleh custom made chocolate/chocotart ikut budget dan tema yang pelanggan nak.


Suprise dari seorang suami kepada isterinya. Selalunya golongan profesional lebih suka pilih 1-2 flavour sahaja dalam 1 box. Nampak eksklusif gitu.


Tempahan dari company-company untuk Corporate Gift dan annual dinner company. Terima kasih kerana memilih Chocolate dan Chocotart Ole Ole CocoDamia. 


Dan macam-macam lagilah yang ada. 


Set ni sesuai untuk COD atau pick up sendiri di area JB.


Set ni pun sama sesuai untuk COD atau pick up sendiri di area JB. Lebih banyak lebih jimat!


Set yang dalam container ni pula sesuai untuk tujuan pengeposan.


Dah merata kami pos ke Sarawak, Kelantan, Terengganu, KL, Pahang, Johor dan lain2 tempat lagi. Memang cantik terletak dan langsung tak pecah Chocolate2 dan Chocotart2 Ole Ole CocoDamia ni.. 

Pendek kata nak pos boleh (packaging container), nak COD boleh (COD kat hotel pun boleh terutama yang datang melancong ke JB), nak self pick up pun boleh.. 

Untuk tempahan dan pembelian, boleh pm pages: Ole ole CocoDamia atau whatsapp 0106468383

Dah datang JB, jangan lupa beli Ole Ole CocoDamia...

Muahhh...



Post a Comment