Thursday, February 23, 2017

Boat Noodle @ Teh O Ais 50 cents II Kali kedua


Cerita hujung minggu lepas..
Ke sini lagi..
Tapi kalini bawa semua ahli keluarga kami..
So dapatlah merasa banyak makanan lagi...

Kami sampai ngam2 jam 12 tengahari...iaitu waktu restoran ni dibuka..
Tu pun dah ramai yang menunggu untuk makan disini..


Kalini kami cuba nasi kerabu ni pula..
Best..kerabu ikan dia style Golok (Thailand)..


Woww weee..
Yang ni recommended..
Dengan harga RM12.90, dapat rasa lebih kurang seperti Tom Yam kat Secret Recipe..
Udangnya pun saiz XL..
Ada 3 ekor..
Tapi awas! Boleh tahan pedas ya..


Tapi kalau untuk budak-budak yang nak rasa Tom Yam udang tu, ada juga saiz kecil..
So just nice lah tak pedas sangat..


Ok! Yang ni best!
Pulut dia tu lemak-lemak berkrim..
Santan pun lemak pekat..
So memang sedap amat lah kan..
Sama taste macam kami makan pulut mangga di Krabi dulu..


Order roti Sang Kaya ni untuk Daim..
Dan memang sebekas ni habis untuk Daim sorang je pun..
Wahhh suka makan roti kukus lembut2 cam ni ya Daim...

Makanan2 lain tak snap sebab sama je ngan kali pertama kami makan kat sini..

So dah puas hati lah dapat merasa kebanyakan makanan kat sini..
Total rezeki yang masuk dalam perut kami semua sebanyak RM65..
Yang penting sedap..
Alhamdulillah...



Post a Comment