Sunday, November 15, 2015

Promosi Kelas Membaca dan Kelas Tuisyen area Skudai!

Setelah 5 hari di KL...

...... harini masuk kerja seawal pagi selepas pergi ambik report card di Tadika Ayyunie. Alhamdulillah. Dah dapat sijil berhenti Tadika dan Report Card pun menunjukkan kecemerlangan.


Dari awal pagi lagi, tak putus-putus orang datang daftar kelas Bahasa, kelas Tuisyen dan kelas Membaca di Pusat Bahasa Pelangi.

Al-maklumlah, promosi Free Registration dan 10% diskaun ke atas yuran bulanan selama setahun akan berakhir harini hingga jam 6 petang ya setelah promosi selama sebulan dijalankan.

Bagi yang sekitar Skudai yang nak buat pertanyaan tentang Kelas Tuisyen dan Kelas Bahasa, boleh hubungi/ whatapps 012-7507659 untuk tempahan kelas dan jadual sesi 2016. Bayaran melalui online turut diterima. Janji anda tak rugi untuk grab promosi yuran bulanan selama setahun tu.

Semua program cuti sekolah dan kelas tusiyen akan bermula 1 Disember ni.

Check it out! So cepat-cepat daftar!

P/s: Harini lunch depan meja daftar je lah. Tapi nikmat juga! Alhamdulillah..

Post a Comment