Wednesday, November 26, 2014

Terima kasih TOPVALU


Cuti persekolahan kali ini dimulakan holiday di Kuala Lumpur. Kebetulan ada beberapa perkara yang nak diuruskan, termasuklah mengambil hadiah hamper di Aeon Big Subang Jaya.

Terima kasih banyak-banyak kepada person in charge Ms. Yamashigi dan Ms Kamuwara yang sangat peramah dan sedaya upaya entertaint kami sehingga dapat mengambil hamper tersebut.

Sebenarnya kami ada buat appointment untuk ambil hamper tu 6 Disember ni. Tapi disebabkan ada Family Day pada tarikh tersebut, maka kami pun on the spot ke KL pada minggu lepas tanpa inform kepada person in charge. Dan kebetulan pula office Aeon Big tutup sebab weekend. Mujur segalanya selesai.


Hamper yang saya dapat.:-)
Tak dibalut dalam hamper pun, just masukkan dalam beg TOPVALU.


Gambar kemenangan saguhati contest TOPVALU. Last minit join. Jam 11:59 malam tamat contest. Jam 8 malam baru submit gambar. Alhamdulillah, terpilih juga untuk menang walaupun saguhati. Snap gambar pun kat bawah office je.


Antara gambar-gambar lain yang membuatkan saya rambang tak tahu nak submit gambar mana.


Apa-apa pun syukur kerana anak-anak sangat sporting memberi komitmen dan semoga mereka berdua menjadi BFF harapnya.

Terima Kasih Allah.


Post a Comment