Wednesday, June 8, 2016

Seindah Takdir Rezekimu Wahai Anak dari OTWC


Cerita masa 1 Jun 2016..

Terima kasih Old Town White Coffee.. Dan juga staffs OTWC Taman Universiti yang friendly. Siap tepuk tangan ramai2 lagi untuk ayah damia masa collect hadiah ni meraikan tanda kegembiraan. Duit cek kemenangan dah clear masa tarikh hari Daim Muslim dilahirkan. Seindah takdir rezeki mu wahai anak!

Dapat 2 katon x 40 packs x 25 sachet.

Persoalannya.. Saya ni pengemar white coffee. Tapi dalam pantang boleh ke minum white coffee ni? Setakat harini milo panas dan air suam jadi peneman sejati. Agak2 boleh tak erkk? Oh ya ayah damia cakap tak boleh sebab saya menyusu badan kan. Takut caffein katanya.

Kalau tak boleh, raya nanti siapa yang datang rumah saya beraya, saya angkat air white coffee ni je lah senang. Hihi..

Terima kasih Ya Allah...
Post a Comment