Wednesday, May 18, 2016

Check up @ 38 weeks II Dapat tender Corporate Gift


Wahhhh...
Seronoknya baby DM ni dalam perut ibu sampai tak nak keluar lagi ya. Ibu dah rasa macam mak paus sangat dah ni. Hihihi..

Berat baby DM pun dah cecah 3.6kg ++.

Tak pe, tak pe...
Bagi ibu siapkan tender Corporate Gift untuk Permodalan Kelantan Berhad dulu ya. Next week dah kena courier ni. Betul2 rezeki baby DM ni.

p/s: Mana-mana agensi/company nak order Corporate Gift by CocoDamia, boleh hubungi 010-6468383. Isi dalam balang boleh tukar samada nak kuih raya, kismis, apricot, kurma dan lain2. Yang pasti coklat by CocoDamia wajib ada ya!


Post a Comment