Tuesday, June 2, 2015

Dapat Buah Tangan dari Teluk Gorek Chalet

Wahhhh.. Jarang2 kita dengar dapat buah tangan dari mana2 pihak resort atau chalet kan. Paling common pun pihak resort atau chalet akan bagi plak cenderahati, frame gambar atau hadiah2 yang sewaktu dengannya.


Sebuah beg yang agak berat telah diberi kepada saya selepas saya buat bayaran dan check out di Teluk Gorek Chalet & Camp Sites. Owner Chalet cakap, sebagai buah tangan dari Chalet mereka.


Rupa2nya yang berat tu adalah keropok lekor. Ada 10 batang keropok lekor dalam beg tu.


Dan juga keropok keping dan sos pencicah jenama Ummi. Memang makanan feveret kami keropok2 ni. Terima kasih Teluk Gorek Chalet. Lagipun area2 Mersing ni kan sinonim dengan keropok2. So ni kira macam ole-ole dari Mersing lah kan.


Alhamdulillah. Kem Jati Diri 2015 Pusat Bahasa Pelangi berjalan dengan jayanya. Up satu gambar dulu. Yang lain2 nanti dulu ya. Beribu gambar nak sorting ni :-)


Post a Comment