Wednesday, July 18, 2018

Lawatan sambil belajar ke GO JB Chocolate dari Terengganu


Wahhh.. Jauhnya tetamu2 lawatan sambil belajar semalam (17/7/2018)

Sekalung penghargaan diatas kesudian pelajar-pelajar dan pensyarah-pensyarah dari University College Bestari, Terengganu atas Lawatan sambil Belajar ke @gojbchocolate semalam. 

Semoga sedikit perkongsian ilmu dan pengalaman dapat mencetuskan inspirasi dan motivasi kepada adik2 semua.

Sesungguhnya tidak ada istilah 'Gagal' dalam kamus seorang usahawan, cuma 'Kejayaan' yang tertangguh. Usaha sebaik mungkin untuk mengejar Kejayaan tersebut.

Masing2 dah shopping Ole ole CocoDamia untuk bawa balik Terengganu tu. Tak cukup no worries, boleh order online dan kami pos.

#cocodamia #gojbchocolate #edutour #lawatansambilbelajar


Bersemangat sungguh berkongsi ilmu dan pengalaman bersama pelajar2 dari Terengganu. 


Sesi berkongsi ilmu dan motivasi


Sesi lawatan


Masing2 tak sabar nak tengok produk coklat dan mesin yang merangkul 3 kemenangan masa Anugerah Inovasi 2018 baru2 ni.. 


Yumm yumm yumm.. Sesi makan coklat sampai puas.. 


Manis2 comei2 ore Ganu belako.. 


Masing-masing sporting dan tanya macam2 soalan. Moga ia memberi manfaat kepada semua


Apa lagi shopping time.. 


Terima kasib atas pemberian cenderahati dan ole ole dari Terengganu


Terima kasih daun keladi. Ada masa jumpa lagi dengan Izin Allah.. 

Post a Comment