Monday, February 29, 2016

Senarai nak sambut newborn dan ibu berpantang

Tepek kat dalam blog lah senang.
Senang nak buat rujukan.
Al-maklumlah, dah lama tak dapat newborn dan jadi ibu berpantang, ingat2 lupa dah apa yang kena sediakan.

Terutama senarai keperluan si ibu.
Keperluan si newborn masih boleh ingat lagi, gara-gara excited nak dapat baby baru lah katakan. Hihi...





Semoga Allah permudahkan urusan melahirkan dan kelahiran little khalifah dalam perut saya ni.

Aaminn..

Post a Comment