Sunday, December 30, 2018

Bumblebee in 4DX




Malam tadi..
First time tgk movie in 4DX..
Tengok movie Bumblebee..
First experinced..
Not bad..
Time ada aksi bom, angin kena muka kita..
Seat gerak2 dengan kencang..
Time aksi berperang..
Boleh nak jatuh kita dari seat..
Air, bau, kabus..
Semuanya ada action kat kita.. Sampaikan nak beli popcorn & drinks pun takut..
Takut tumpah..
Tapi setelah 2 jam dalam tu..
Terasa badan sakit2 urat..
Pastu asyik nak mengelongsor ke bawah je..
Kadang2 action tak berapa synchronize dengan moving seat tu..
.
Tapi ok lah nak try..
Kalau tengok movie Aquaman maybe lagi banyak kita boleh feel the actions kot..
Hajat nak tgk aquaman sebenarnya..
Ntah cam mana terbeli tiket Bumblebee pula..
Tiket RM38 perseat.
Kami tgk kat Paradigmall JB.
Post a Comment