Ahad lepas..
Walaupun pagi tu sibuk ngan photoshoot..
Pastu gegas ke Taman Sri Skudai pulak makan nasi kerabu ngan kawan2 wish club...
Balik tu sempat lagi masak spaghetti utk minum petang..
Walhal petang tu gegas2 pulak nak gi jalan2 ke Jusco Bukit Indah..
Kalau nak tahu...ni ler first time utk bulan DEC dapur berasap..
Bulan DEC adalah bula paling busy ler..
Cikgu2 lain cuti sekolah free sikit...
Cikgu2 macam kami ni, makin cuti sekolah ler, makin busy...
Dah memang tanggungjawab tu kan...:)
So, amacam???
Ok tak deco2 kalini..
Ayah damia kata serabutttt weii...
Org lelaki memang ler tak ada seni kan..
Tapi ayah damia kata nasib baik sedap...
Alhamdulillah...
Perghhh...nampak garangkan ketam ni...
Tak apa...yang penting deco2 mesti classsssss youuuuuuu...hehe
p/s: Boleh pulak tu datang idea nak hias guna buah kelapa ni...nasib baik ada stok buah kelapa muda dalam fridge ni..
p/s: You all kalau masak spaghetti selalu masak apa yer selain daripada bolognise atau carbonarra??
Klik2 sini, kot2 ada barang2 yang berkenan!!
deko mmg terbaik kalo zura pun x t'fkr nak deko cenggitu :)
ReplyDeleteslalu buat bolognise je.. huhuhu..
ReplyDeleteamboi ayu
ReplyDeletepresentation dah mcm kat hotel gitewww
tengok pun terus jadi berselera....
ingatkan deco mknn kat hotel2 dah tadi. suka tgk org masak pastu deco2 cecantik :)
ReplyDeletewaa..gempak la deko nie..hehe..mmg nampak garang si ketam tuu huhu ..
ReplyDeletebolognaise dgn carbonara dah bese try
ReplyDeleteklul dgn kauh laksa bese pun dah cuba
cuma laksa johor jer tak cuba lagi..
dgn laksa serawak...
ingatkan makan kat kedai mana tadii.. baru nak ushaa.. nampaknya kena wat sendiri or terjah rumah Ayu je lah..? ehehehehhe
ReplyDeleteCantiknyer deco....dan rajinnyer mendeco....kellas mak
ReplyDeleteade entry tuk ko kat blog den.
ReplyDeleteKreatifnyer...macam tahap hotel dah ;-)
ReplyDelete