Sunday, July 8, 2018

Jamuan Raya untuk Staff CocoDamia & Pusat Bahasa Pelangi


Thank you for coming semua..
Last minute sangat2 planning buat makan2 untuk staffs ni..
Sebab setelah mengira2 hari apa yang free nak buat open house, semalam je rupa2nya 1 hari free sikit.
So otw nak ke KipMart beli barang, baru whatsapp semua ajak datang beraya..
Kul 11 pagi baru nak shopping, kul 2 petang sampai rumah cepat2 masak.
Kul 8 tetamu start sampai..

Alhamdulillah..
Walaupun agak terkejar2 masa, dapat juga menyediakan juadah sendiri..

Jom kita tengok apa menu2nya..


Tq to Ayah Damia yang deco meja juadah ni dengan cantik sekali..
Habis segala kain pemberian orang dia bawa keluar buat alas meja..haha


Sandwich tuna + telur


 Canbury Scone, egg puff dan kek potong tu beli je..


Mee goreng panas2..


Sate pun beli je..tak ada makna nak main cucuk2 dengan Daim...haha


Menu paling win.
Pulut Mangga Thai


Jambu batu dengan asam manis dan asam masam dari Tak Bai


Chocotart CocoDamia


The foods...


Yang panjang2 tu Tuna + chicken sticks


Staffs CocoDamia


Dengan Kak Suzana


Staffs pertama yang sampai..Nafais...
Untungnya jadi orang pertama datang boleh tambah2 makanan tanpa segan..
Pulut Mangga je dah 2x bertambah ..


Melayan keletah Daim yang baru bangun dari tidur.


Tukang ambil gambar buat lawak apalah tu sampai kitaorang ketawa nampak gigi


Dengan staff dan kawan2nya..


Staff CocoDamia


Bermula jadi kawan sampai dah bertahun2 keje dengan kami..


Tetamu yang paling last balik malam tadi. Siap pakej Daim nak ikut Kak Qira dia balik lagi. Ditepis2nya tangan ibu dan kakak2nya supaya jangan ambil dia. Lepas Kak Qira bawa round pusing kejap dengan kereta, baru nak masuk rumah.

Ok, terima kasih sekali lagi kepada yang sudi datang.
Malam esok Jamuan Raya bersama pelajar2 Pusat Bahasa Pelangi pula.
Post a Comment