Thursday, February 16, 2017

Boat Noodles @ Teh O Ice 50 Cent


Alang2 ada appointment di Taman Nusaria, Gelang Patah..
terus ke cafe yang memang saya nak singgah dari tahun lepas lagi..

Aritu dah pernah singgah..tapi tutup pula..
Rupanya dia tutup setiap hari selasa lah..

Mana nak cari harga...
Teh o ais 50 sen (cawan besi),
Boat noodles 190 sen,
Tapi makan berdua pun habis juga ribu-ribu sen..
Hihi..


Bukan makan tu je...
Saya juga makan Nasi kukus Daging Bakar..
Ayah Damia makan Bubur Nasi..
Daim tumpang makan bubur nasi..;-)


Antara menu-menu yang ada..
Praw Tom Yam tu nampak best sangat!


Side dish pun ada..
Next time nak try lah..


Dessert pun terliur juga tu..
Tapi sebab perut dah kenyang..
Kita cuba lain kali pula ya..


Pilihan minuman2 yang ada..


Suasana dalam kedai ni...
Tak besar sangat, tapi boleh dikatakan agak selesa..
Ramai org yang bekerja kawasan sekitar yang makan kat sini nampaknya..


Yeayy...kami dah kenyang...
Muka pun ada senyum..
Ok jom ke Plaza Larkin pula untuk next appointment (pada masa tu)..

P/S: Nama Teh O Ice 50 cent tu adalah salah satu teknik guirella marketing...;-)




Post a Comment